logo
 
travego


    Ne numaram printre cele mai mari firme de transport din tara si ce a mai mare din judet.

Detalii la: 0744.593.412

Trasee cu plecare din Tg Neamt
  • BUCURESTI
  • BACAU
  • Piatra NEAMT
  • VALEA SEACA
  • TIBUCANI
  • Manstirea NEAMT
  • NEMTISOR
  • URECHENI (Fundatura)
      Aceste destinatii sunt cu plecari zilnice din autogara Flozampet Tg Neamt.
      Pentru alte destinatii va punem la dispozitie curse speciale interne sau internationale.

    INCHIRIERI AUTOCARE
                            MERCEDES
   detalii la 0744.593.412

Despre Noi

           Totul a inceput in anul 2001, ca urmare a incurajarii investitiilor in mediu privat dar si a privatizarii unor intreprinderi de stat. Firma a fost infintata cu un singur autobuz achizitionat la mana a doua de catre Petre Zamfir, administratorul si proprietarul companiei.
            Petrica Zamfir, cum e cunoscut de toata lumea, este din satul Magazia, comuma Cracaoani, jud Neamt, a lucrat 25 de ani la vechea autobaza de transport din localitate fiind unul dintre cei mai tineri soferi de pe transport calatori.
            Timp de 25 de ani a capatat o mare experienta atat in domeniul comercial cat si in intretinere si reparatii. La inceput a fost greu deoarece toate trasele din jurul orasului erau executate de vechea autobaza. A infiintat o societate comerciala pe care a inscris-o la Registrul Comertului sub denumirea de S.C.Flozampet com SRL intoducand numele sotiei langa a lui in denumirea societatii, Florica si Zamfir Petre adica FLOZAMPET. A inceput facand o cursa pe zi in satul natal din Tg.Neamt. La inceput a angajat un singur sofer facand cu schimbul curse amandoi
            Cand vechea autobaza a intrat in dificultate a imprumutat bani si a mai achizitionat 3 autobuze de data aceasta mult mai performante a mai angajat 4 soferi si a inceput sa acopere cursele pe care nu le putea face vechea autobaza. In 2003 cand firma se afla intr-o mare crestere a achizionat 3 autocare angajand peste 10 soferi si mecanici cu o mare experienta.
            Acum ne numaram printre una din cele mai mari firme de transport din tara si ce a mai mare din judet. De-a lungul timpului am castigat trasee in toate localitatile din jurul orasului si interjudetene la Bucuresti si Bacau. Avem o flota de peste 40 de masini cu un nr de loc (16, 19, 20, 35, 45, 46, 49, 52)cu care putem face fata oricarei solicitari si celor mai pretetiosi clienti. Detinem o autogara omologata si licentiata de ARR cu peste 13 de plecari si sosiri pe zi cu un program de lucru de la 5.30 la 20.30.
            La 2 km de oras detine o hala moderna pentru reparatii auto omologata RAR si o spalatorie. Societatea e deservita de aproape 50 de angajati dupa cum urmeaza: director, sef autogara, impegatii de miscare, conducatori auto, mecanici. Conducatorii auto sunt examinati in fiecare an medical si psihlogic. Societatea este cu capital integral privat. Avem soferi cu experienta atata pe plan intern si cat si international.
            In prezent societatea este condusa de catre fiul sau ca director comercial de ginere ca administrator si de catre cele 2 fete ale dansului deoarece Zamfie Petre dupa ce a realizat ceva in trasportul de persoane s-a gandit ca trebuie sa realizeze si ceva pentru satul sau natal candidand la functia de primar fiind ales. In viitor se are in vedere achizitionare altor autocare, extinderea retelei de trensport atat in tara cat si pe plan international si deschiderea noi autogari FLOZAMPET la cele mai inalte standare europene...

 
© 1994 - 2009 sc Flozampet srl
Toate drepturile rezervate - 0233/791219